fontos információk

Felügyelet igénylése

Tisztelt Szülők!

Korábban már tájékoztattuk önöket, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt a Kormány tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött 2021. március 8. és március 31. közötti időszakban.

Az új munkarend értelmében tilos a tanulóknak a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása.
Azonban vannak olyan esetek, amikor a szülő végképp nem tudja megoldani gyermeke elhelyezését, ezért az ő részükre, kizárólag indokolt esetben, munkanapokon 8-16 óra között felügyeletet biztosítunk.

Felhívom a figyelmüket, hogy elsősorban azokról a szülőkről van szó, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb feladatok és a közellátás biztosításához!

Továbbá felhívom a figyelmüket arra is, hogy a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

Amennyiben igénylik gyermekük iskolai felügyeletét, kérem, a titkar@babitsiskola.sulinet.hu e-mail címre jelezzenek vissza, megjelölve azokat a napokat, amikor felügyeletre van szükségük.

A felügyeleten lévő tanulók étkezését az Önkormányzat biztosítja, melyet műanyag dobozba csomagolva szállítanak. Az ételek lemondását vagy megrendelését a kiszállítást megelőző nap 8.30-ig kell jeleznünk, ezen időpont után másnapi határidővel sem rendelést sem lemondást, nem tudunk fogadni.

Jó egészséget kívánva, tisztelettel: Fazekas Bernadett
intézményvezető

Previous Article
Next Article

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.