otthon tanulás

Tájékoztató digitális oktatás bevezetéséről

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány terjedése miatt, a Kormány 2021. március 8. – 2021. március 31. közötti időszakra tantermen kívüli digitális munkarend bevezetéséről döntött. Ez nem oktatási szünetet jelent, csak az oktatás módjának megváltozását, az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Tavaszi szünet 2021. április 1-jétől, április 6-ig tart.

A tavaszi szünet utáni első munkanap 2021. április 7, szerda.

Ezen időszak alatt gyerekfelügyelet az intézményben nem kerülhet megszervezésre, a tanulóknak nem megengedett a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása.

A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a tanulók és a pedagógusok között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő módon történik.

Iskolánk a digitális oktatást egységesen, a tanuló iskolai e-mail címéhez tartozó classroom /Google Tanterem nevezetű szolgáltatáson keresztül, illetve a KRÉTA-rendszerben valósítja meg.

A digitális oktatás idején is az órarendet követjük.

A kapott feladatot a megadott határidőig kell eljuttatni a szaktanárhoz, aki ezzel a tanuló oktatásban való részvételét igazolja, illetve értékeli a tanuló munkáját. Ha a feladatok megoldásánál nehézségük akad, kérem, jelezzék a tanárnak.

Továbbra is figyeljék az osztályfőnök értesítéseit, a KRÉTA-rendszert és az iskola honlapját.

Továbbá kérem, hogy ha a gyermeküket betegsége akadályozná a tanulásban, azonnal jelezzék az osztályfőnöknek! A betegségekről az igazolás továbbra is szükséges lesz, a kiadott feladatok alóli felmentést csak ebben az esetben tudjuk elfogadni.

Segítő munkájukat, együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:     Fazekas Bernadett
intézményvezető

 

 

 

Previous Article
Next Article

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.