Vár a Babits!

Útmutató az adatfeltöltéshez szülőknek – beiratkozás

Kedves Szülők!

A 2023/2024. tanévre történő általános iskolai beiratkozás időpontja 2023. április 20-21. A szülőnek a beiratkozás napján személyesen meg kell jelennie az intézményben és a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, nyilatkozatok eredeti példányát be kell mutatni.

A beiratkozáshoz szükséges adatok azonban előzetesen, a KRÉTA rendszeren keresztül beküldhetők az intézmény számára, gyorsítva ezzel a beiratkozás folyamatát, ügyintézését.

A Gondviselőknek az előzetes elektronikus jelentkezés beküldésére 2023.04.05 0:00 és 2023 04.21 12:00 óra között van lehetőségük a KRÉTA – e-Ügyintézés felületén.

Az alábbi videók, vagy a csatolt pdf fájl megosztásával a beiratkozáshoz szükséges online ügyintézést szeretnénk önöknek megkönnyíteni. Kérjük, nézzék végig a videót, vagy olvassák el az útmutatót, amennyiben segítségre van szükségük.

Ha megoldható, kérjük, hogy gyermekük általános iskolai beíratását lehetőség szerint online módon, a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül intézzék, amelyet a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap elérhetőségen találnak meg.

Útmutató szülőknek
(Kattintson a feliratra!)

A videóban még nem látható az ügyfélkapun történő bejelentkezés. Amennyiben ezt a módot választja, javasoljuk, hogy a pdf-et (“Útmutató szülőknek”) használja segítségül.

Szeretettel várjuk leendő elsőseinket!

Previous Article
Next Article

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.